tisdag 13 mars 2007

om hon tappar benet...

Heather Mills, exhustru till sir Paul McCartney skall tävla i "Dancing with the Stars", amerikanska motsvarigheten till "Let's Dance". Nu har en vadslagningsfirma startat vadslagning på om Mills benprotes skall ramla av eller inte under dansen. Mills förlorade vänsterbenet i en trafikolycka 1993 och om hennes benprotes ramlar av oavsiktligt under dansen ger det 4,25 gånger pengarna kan man läsa i DN.

Mills är tilltänkt till rollen som Mary Poppins i en uppsättning av musikalen i New York och övar sång och dans för fullt för att klara det. Om sin medverkan i "Dancing with the Stars" säger hon:
"I'm quite happy to be thrown around. It's unlikely my leg is going to fly off, although it would be quite funny. I don't want to give anyone in the audience a heart attack."

För ett par veckor sedan skrev Aftonbladet att en engelsk handikapporganisation är upprörd över Heather Mills deltagande i danstävlingen och att hon är så rörlig att hon inte är handikappad och därmed inte borde få ha handikapptillstånd i bilen och parkera på handikapplatser. Är den engelska avundsjukan lika som den svenska avundsjukan? Borde inte en enbent kvinna som dansar vara en förebild som visar att "ingenting är omöjligt" för att citera Gunde Svan?


Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: